FULL KOLL PÅ MASKINPARKEN MED STIHL CONNECTED

PÅMINNELSER VID SERVICEINTERVALL

Med STIHL Connected får du en digital översikt över hela maskinparken – i din mobil eller på din dator – och får påminnelser när det är dags för service. Dessutom kan du koppla andra märken än STIHL till systemet för att samla hela maskinparken på samma ställe.

KOM ALLA MASKINERNA MED FRÅN DAGENS ARBETSPASS?

Förutom full koll på underhållsstatus, undviker du att en maskin lämnas kvar efter ett arbetspass då du ser var alla maskiner och batterier befinner sig i realtid. Du loggar även driftstimmar smidigt och det är enkelt göra anteckningar i systemet om en maskin inte fungerar felfritt, vilket underlättat kontakten med verkstaden.

Så kommer du igång:

  1. Montera en Smart Connector (för bensin- el- och batterimaskiner) eller en Smart Connector 2 A (för professionella batterimaskiner) på varje enhet.
  2. Skaffa en Connected Box som samlar in informationen.
  3. Ladda ner STIHL Connected App på din mobil (för Android och iOS) eller logga in på STIHL Connected Portal på din laptop där du ser översikten.

EN UPPKOPPLAD MASKINPARK

SMART CONNECTOR

Smart Connector kan monteras på bensin-, el- och batterimaskiner för att registrera driftstid, serviceintervall och aktuell plats. Fungerar även på andra maskiner än STIHL.

475:-*

SMART CONNECTOR 2 A

Smart Connector 2 A är en uppdaterad modell som med fördel monteras på batteridrivna maskiner för professionellt bruk för att registrera driftstid, serviceintervall och aktuell plats.

944:-*

CONNECTED BOX

Via Connected Box överförs den insamlade driftsinformationen från dina maskiner och batterier snabbt och säkert till STIHL Cloud. Välj mellan en stationär och en mobil modell.

Stationär enhet med LAN- /WLAN-uppkoppling.

3.488:-*

CONNECTED MOBILE BOX

Mobil enhet med uppkoppling via WLAN eller det mobila nätverket (SIM-kort medföljer ej).

5.082:-*

BATTERISTYRKA FÖR PROFFS